تولید کننده انواع نرده حفاظ شاخ گوزنی 09331403540

حفاظ لوکس | درب فرفورژه درب لوکس درب مدرن حفاظ لیلیوم حفاظ نیزار

تولید کننده انواع نرده حفاظ شاخ گوزنی 09331403540

حفاظ لوکس | درب فرفورژه درب لوکس درب مدرن حفاظ لیلیوم حفاظ نیزار

لوکس حفاظ : تولید و صادر کننده انواع نرده ,حفاظ ,درب و پنجره بابیش از۲۰سال سابقه درتهیه وتوزیع آهن آلات ساختمانی فعایت های ما با خط مشی حفظ کیفیت برتربشرح ذیل میباشد:

تولیدنسل جدیدحفاظ روی دیوار: حفاظ شاخ گوزنی ,حفاظ بوته ای ,حفاظ نیزار ,حفاظ لیلیوم ,حفاظ لاله ای ,حفاظ نخل مرداب بارنگ کوره ای ,جوشکاری تحت گازco2ارسال و نصب سرتاسر ایران

ساخت انوع نرده کلاسیک و مدرن ساختمان برای روی دیوار , بالکن و پنجره , شامل : نرده آبشاری یک و دو طرفه , نرده ساده ,نرده زاویه دار یک و دو طرفه سنتی یا نرده طبق نمونه سفارشی

ساخت درب و پنجره بسیار زیبا در طرح های متنوع درب کلاسیک ,درب مدرن ,درب لوکس و درب فرفورژه که این محصولات توسط خریداران به کشورهای اتریش,دبی,عراق وافغانستان صادرشده

ساخت انواع چهار چوب فلزی ساده ,چهارچوب فرانسوی ,چهار چوب مکزیکی ,درب چوبی ,درب فلزی ,پنجره آهنی ,پنجره آلمینیومی ,پنجره یو پی وی سی upvc در ابعادواندازه های مختلف سفارش

در زمینه ساخت پنجره دو جداره و upvc با تولیدکنندگان معروف همکاری داریم که توانایی ساخت و تحویل در پروژه های ساختمانی شخصی معمولی تا پروژه های چند صد واحدی را دارند.

تهیه و توزیع آهن آلات ساختمانی مختلف از قبیل تیر آهن ,میلگرد , پروفیل , لوله آب , گاز , شوفاژ , لوله های صنعتی , مانسمان , شیرآلات ساختمانی و صنعتی از کارخانجات و شرکتهای معتبر
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی

حفاظ بوته ای چیست ؟

حفاظ بوته ای شاخ گوزنی www.hefazlux.com

حفاظ بوته ای : از زمان زندگی انسان‌های اولیه تا زمانه حال و زندگی مدرن و الکتریکال امروزی، همواره  انسان نیازمند ترفندهایی جهت افزایش امنیت و حفاظت از محل زندگی خود بوده است. راه حل آن هم از ابتدا تا اکنون نصب یکی از انواع حفاظ ساختمان بوده است. زمانی که  انسان‌های اولیه در غار زندگی می‌کردند، جهت محافظت خود از حمله‌ی حیوانات وحشی، حصار و تله‌هایی نزدیک محل زندگیشان بکار میبردند تا حیوانات وحشی و یا دشمنانشان به دام افتاده و نتوانند از حصار عبور کرده و وارد غار و محل سکونت آن‌ها شوند. همان حصارها و تله‌ها بودند که نقش حفاظ ساختمان‌های امروزی را داشتند.
امروزه از سیستم‌هایی حفاظت فیزیکی مانند فنس های الکتریکی، دوربین‌های مداربسته، قفل‌های الکترونیکی و انواع حفاظ ساختمان مثل حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ بوته ای، حفاظ نیزار، حفاظ لیلیوم، حفاظ نیزاری، حفاظ بوته خاری و … استفاده میگردد. توصیه می‌شود برای افزایش ضریب امنیت ساختمان خود، حتما قبل از سرقت و وارد شدن خسارت نصب حفاظ ساختمان را در ابتدای برنامه‌های خود قرار دهید.
اگر جهت تامین امنیت بیشتر محل سکونت یا کار خود یک برنامه ی ویژه دارید و میخواهید در مورد حفاظ بوته ای که یکی از بهترین حفاظها جهت تامین امنیت ساختمان است بیشتر و مفیدتر بدانید، این مقاله را حتما تا آخر بخوانید تا در سرفصل های ذیل شما را با حفاظ بوته ای و ویژگی های فنی آن آشنا نماییم:

  • امنیت ساختمان و حفاظ بوته ای
  • حفاظ بوته ای چیست؟
  • تاریخچه‌ی حفاظ بوته ای
  • حفاظ بوته ای چه مزیت هایی دارد؟
  • حفاظ بوته ای در چه رنگ هایی تولید می گردد؟
  • مشخصات فنی حفاظ بوته ای چیست؟
  • تأثیر حفاظ بوته ای بر زیبایی ساختمان
  • مراحل ساخت حفاظ بوته ای
  • حفاظ بوته ای در چه ابعادی تولید می‌شود؟
  • امنیت ساختمان و حفاظ بوته ای

همانطور که در بالا بیان شد، از گذشته تا حال روش‌های متفاوتی برای حفاظت فیزیکی و افزایش امنیت ساختمان‌ها و نصب حفاظ ساختمان استفاده شده است . یکی از این روش‌ها بکار بردن نسل جدید حفاظ ساختمان و حفاظ بوته ای است. در شهرهای بزرگ و بسیاری از شهرهای کوچک، به غیر از مشکلات ورود سارقان منازل، گربه‌های ولگرد و سرگردان زیادی در کوچه ها و خیابان ها وجود دارند. این گربه ها در سطل‌ زباله دنبال غذا هستند. ورود گربه‌ها به محل زندگی ما انسان ها، باعث ورود انواع میکروب‌های بیماری زای بسیار و به وجود آمدن بیماری‌های گوناگون میشود. حفاظ بوته ای به گونه‌ای ساخته میگردد که حیوانات یا انسان ها نمی‌توانند روی دیوار قرار گرفته و در کنار حفاظ یا روی آن بایستند، به همین علت هم نمی‌توانند از روی دیوار ساختمان عبور کنند. به همین صورت است که حفاظ بوته ای به شکل چشمگیری باعث بهبود ضریب امنیت ساختمان می گردد.

حفاظ بوته ای چیست؟

در ایران به‌جز شهرهای بزرگ که اکثر ساختمان ها در آنها به شکل آپارتمانی میباشد، خانه‌های بیشتر شهرها یک طبقه و ویلایی هستند. سال‌هاست که در مناطق مختلف کشور پناورمان ایران ، از شمال تا جنوب و غرب تا شرق، در خانه‌های ویلایی و باغ‌ها و بیشتر املاکی که دارای حیاط و فضای باز میباشند نرده‌های فلزی به شکل حفاظ بوته ای و حفاظ شاخ گوزنی ، روی دیوارهای پیرامونی و درب‌ها نصب می‌شوند. در حال حاضر در ایران، این حفاظ‌ها تقریباً به مانند آجر و سیمان، جزءی از مصالح ساختمان برای معماری و ساختمان‌سازی به حساب می آیند.
نام‌گذاری این نوع از نرده‌ها براساس شکل ظاهری  آن‌ها صورت گرفته که البته حفاظ بوته ای را با نام‌های دیگری مانند حفاظ بوته خاری و حفاظ خا نیز می‌رپشتی شناسند.

تاریخچه‌ی حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای جزء حفاظ‌های نسل جدید میباشد و دقیقاً به همین شکل، قدمت زیادی ندارد. اکثرا برای دیوار منازل و دیوار ساختمان‌هایی که فضاهای باز مانند بالکن، حیاط یا حیاط خلوت دارند به کار می‌رود و به دلیل استحکام، زیبایی، قابلیت ساخت جهت انواع عرض و طول و ارتفاع و تراکم، و ضریب بالای افزایش امنیت، با استقبال عمومی مواجه شده است. درواقع شاخه های بسیار زیاد از میلگردهای نوک تیز جوش خورده با تراکم بالایی که دارند به هر کس که بخواهد از آنها عبور کند آسیب شدیدی می‌رسانند بصورتی که مانع عبور می‌شوند و بدین صورت ساختمان شما را ایمن نگه می‌دارند.

حفاظ بوته ای چه مزیت هایی دارد؟

حفاظ بوته ای در مقایسه با دیگر انواع حفاظ ساختمان، مزیت‌هایی دارد که شامل:

  • تراکم و استحکام زیاد
  • امنیت بالا
  • نصب سریع
  • قیمت مناسب
  • ظاهر زیبا

می‌باشند.

حفاظ بوته ای در چه رنگ هایی ساخته می شود؟
دقیقا مانند همه قسمت‌های دیگر نمای ساختمان، رنگ‌آمیزی حفاظ بوته ای هه بسیار اهمیت دارد. رنگ‌آمیزی حفاظ بوته ای، جدا از زیباسازی نمای ساختمان، از زنگ زدن و  پوسیدگی حفاظ بوته ای جلوگیری نموده و باعث دوام و طول عمر بیشتر آن می‌گردد. این محصول در رنگ‌های متنوع و با توجه به رنگ نما و درب و پنجره های ساختمان، رنگ آمیزی و نصب می‌شوند.
همانند رنگ‌آمیزی فلزات، رنگ‌آمیزی حفاظ نیز نکاتی دارد که در تعیین کیفیت رنگ‌آمیزی موثر میباشد. قبل از رنگ‌آمیزی، سطح نرده حفاظ باید کاملاً صاف, یکدست و بدون خلل و فرج باشد. همچنین سطوح زائد، برجستگی ها و زنگ‌زدگی ها باید زدوده شوند تا رنگ‌آمیزی با کیفیتی انجام شود.

مشخصات فنی حفاظ بوته ای چیست؟

نرده محافظ روی دیوار بوته ای دارای یکسری مشخصات فنی مثل تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) ارتفاع ,نوع رنگ‌آمیزی و روش جوشکاری نیز می‌باشد که هرکدام در تعیین قیمت نرده نقش دارند. در این میان تراکم‌ ۱۱ تا ۱۵ ردیف در شاخه، اکثرا موجود میباشند و ارتفاع نرده بستگی به نیاز مشتری دارد. که این نیز بستگی به عوامل مختلفی مثل ارتفاع , عرض دیوار ساختمان, دسترسی ها به روی دیوار مانند علمک گاز یا تیر برق و همچنین موقعیت قرارگیری دیوار های همسایه ها و ... دارد که با اعزام کارشناس خبره و مشاوره رایگان در محل با توجه به موارد فوق الذکر و همچنین بودجه شما نرده حفاظ مناسب پیشنهاد میگردد.
در ساخت و تولید حفاظ بوته ای، از دو روش جوش الکترود و جوش CO2 استفاده می‌گرددد. میلگردها به شکلی به هم جوش میخورد که دارای آرایش منظمی باشند و همچنین مانع عبور انسان ها و حیواناتی مثل گربه یا حتی روباه و ... در مناطق بیرون از شهر شوند.
رشد استفاده از نسل جدید حفاظ روی دیوار در ایران به این دلیل است که سیستم‌های سنتی مورد استفاده برای افزایش ایمنی ساختمان، با نمای امروزی بناها همخوانی کافی ندارد و این موضوع نه تنها از میزان ظرافت و زیبایی ساختمان کم میکند بلکه ضریب امنیت بالا یی هم ندارد. به همین دلیل معماران در طراحی نما به این نتیجه رسیده اند که باید از نسل جدیدتری از حفاظ‌ها وجود داشته باشند که هم به افزایش ضریب امنیت و هم  به زیبایی نمای ساختمان کمک نماید. بههمین علت نسل جدید حفاظ روی دیوار جهت تامین نظر معماران و آرشیتکت ها ساخته و به بازار عرضه شدند و البته در صنعت ساختمان بسار مورد اقبال قرار گرفتند.
تأثیر حفاظ بوته ای بر زیبایی نمای ساختمانها

با ارتقای دانش معماری در کشور عزیزمان ایران، رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمان‌ و استفاده از مصالح نوین برای این کار بوجود آمده است. یکی از همین مصالح نوین ساختمانی که در راستای  زیبایی نمای ساختمان بکار برده می‌شود حفاظ بوته ای است. درحقیقت با جوش دادن میلگردهای با نوک بسیار تیز و برنده به شکلی همانند شاخ گوزن، و نصب آن بر روی دیوار و انتخاب رنگ متناسب با نمای ساختمان، یکی از محصولات زیبا و چشم‌نواز معماری حاصل می‌شود که جدا از افزایش ضریب امنیت، چشم هر رهگذری را نیز به خود جلب می‌کند. درواقع حفاظ بوته ای را می‌توان جزء تکنیک‌های نسل جدید حفاظ روی دیوار برای زیباسازی ساختمان‌ دانست این نوع از انواع حفاظ  یکی از انواع حفاظ ساختمان به شمار می آید ، طول عمر زیادی دارد و نیازی به  تعمیر و نگهداری نیز ندارد. بر روی انواع نماهای کامپوزیت، سنگ یا فلز قابل پیاده‌سازی میباشد. سازنده گان می‌توانند با تغییر دادن ارتفاع و تراکم، این نوع نرده محافظ را کاملاً منطبق با سلیقه‌ی خود خریداری نمایندو سفارش ساخت حفاظ ساختمان را بدهند، تا با نمای ساختمانشان  همخوانی کاملی داشته باشد.

مراحل ساخت حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای ، با توجه به مشتری در ابعاد مختلفی قابل تولید میباشد. ساخت حفاظ بوته ای مانند سایر انواع حفاظ روی دیوار و حفاظ ساختمان دارای مراحل زیر می‌باشد:

  1. تولید کننده گان حفاظ  میلگردها را از سازنده میلگرد خریداری کرده و اقدام به حمل آن‌ها به محل تولید حفاظ بوته ای می‌کنند.
  2. میلگردها در سایزهای متفاوت برای ساخت حفاظ بوته ای برشکاری میگردند(از گیوتین استفاده شود تا شاخه‌ها بصورت زاویه‌دار بریده شده و به اندازه کافی تیز و برنده باشند).
  3. برای فرم دهی و خمکاری قطعات حفاظ بوته ای، از دستگاه پرس مخصوص استفاده میشود.
  4.  قطعات تحویل جوشکار شده تا جوشکاری قطعات براساس سفارش انجام شود ( تراکم، ارتفاع  چیدمان منظم سفارش شده).
  5. پخت در کوره .بعد از جوشکاری با پاشیدن رنگ پودری، حفاظ بوته ای داخل کوره در دمای مناسب پخت شده و در انبار قرار میگیرد.

حفاظ بوته ای در چه ابعاد و اندازه هایی ساخته می‌شود ؟
حفاظ بوته ای در ابعاد و اندازه های سفارشی برای هر مشتری متناسب با ارتفاع دیوار و نوع دیوار و نمای ساختمان ساخته می‌شود. ولی  ابعادی که بیشتر ساخته میشود و به‌عنوان حفاظ ساختمان نصب آن رایج و متداول گردیده به شرح زیر می‌باشند.

  • طول 2 متر
  • ارتفاع از 70 تا 100 سانتی متر
  • عرض از 50 تا 80 سانتیمتر
  • تراکم در هر 2 متر طول (شاخه) از 7 تا 13 ردیف که البته بعضی نمونه ها تا 19 ردیف هم هستند .
  • تراکم در عرض 6 ریف

این حفاظ‌ها بصورت معمول در شاخه‌هایی با طول 2 متر ساخته میگردند. ارتفاع استاندارد برای این حفاظ‌ها در حدود 70 تا 100 سانتی متر میباشد. عرض نرده محافظ بوته ای به ارتفاع آن  هم بستگی دارد و بصورت معمولا بین 50 تا 70 سانتی‌متر ساخته میشود. تراکم،در مدل بوته ای  به معنی تعداد شاخه‌ اصلی در طول دو متر است. تراکم متداول نرده محافظ بوته ای  از 7 تا 13 ردیف در طول دو متر را شامل میشود. ساخت محافظ بوته ای به صورتی انجام میشود که شاخه‌های اصلی از سایر شاخه ها بلندتر و در وسط باشند. بطور مثال تراکم ی11 یعنی اینکه در هر دو متر محافظ بوته ای، 11 ردیف اصلی که بلند تر از سایر شاخه ها است وجود دارد. در تراکم 13، شاخه ها تقریباً در حدود 15 سانتیمتر از یکدیگر فاصله دارند. شاخه‌های اصلی مستقیماً به شاسی جوش داده میشوند. شاخک های فرعی به شاخه  های اصلی جوش می‌شوند. بعضی از تولید کننده ها  جهت تبلیغات، شاخک‌های فرعی را هم جزء تراکم محافظ بوته ای محسوب  می‌کنند و اعدادی از 15 تا 100 و حتی بیشتر نیز برای تراکم به مشتری اعلام میکنند .ایناعداد صرفاً جنبه‌ی تبلیغات دارد و. بهتر است بدانید که حداکثر تراکم استفاده شده در نصب حفاظ شاخگوزنی 13 ردیف می‌باشد.

حفاظ بوته ای با چه رنگ هایی تولید می شود؟

درست مثل تمام قسمت‌ های دیگر نمای یک ساختمان، رنگ‌آمیزی حفاظ بوته ای هم بسیار دارای اهمیت میباشد. حفاظ بوته ای در همه نوع رنگ قابل تولید میباشد . معمولا رنگ حفاظ یا با رنگ قالب نمای ساختمان یا با رنگ درب و پنجره ست میگردد. رنگ های مشکی , قهوه ای , کرم و سفید بیشترین خواهان را در بین مشتریان داشته است . شیوه رنگ کاری حفاظ به دو روش میباشد

  1. رنگ کاری حفاظ بصورت پاششی و با رنگ مایع
  2. رنگ کاری حفاظ با بصورت کوره ای و با رنگ پودری

بسیار واضح است که برای همه انسانها موضوع تأمین امنیت ساختمانی و محلی که در آن زندگی یا کار یا تفریح و استراحت می‌کنند یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها میباشد. دغدغه مهمی که این موضوع را بزرگ‌ می‌کند راهکارهای جدیدی میباشد که سارقین از آن برای سرقت و دستبرد زدن به خانه و ساختمان استفاده مینمایند.

نصب حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای همانند نسل جدید حفاظ قابلیت نصب بر روی انواع دیوار های ساختمان را دارد . شاسی حفاظ بوته ای از دو میلگرد سایز 10 میلیمتر میباشد . برای نصب حفاظ بوته ای ابتدا باید روی دیوارها محل نصب حفاظ را آماده نمود .اگر از قبل روی دیوار صفحه های فلزی ( پلیت ) مخصوص نب نرده و حفاظ کارگذاشته شده باشد کار نصب حفاظ راحت تر بوه و حفاظ بوته ای روی این صفحات جوشکاری میگردند.

از دیگر تولیدات کارخانه لوکس حفاظ نسل جدید حفاظ روی دیوار و انواع درب و نرده میباشد که در ذیل به تعدادی از آنها اشاره میگردد:

نسل جدید حفاظ روی دیوارانواع حفاظ روی دیوار

انواع درب :

برای دریاقت قیمت حفاظ شاخ گوزنی به این مطلب مراجعه نمایید : قیمت حفاظ شاخ گوزنی

برای دریافت اطلاعات نصب حفاظ شاخ گوزنی به این مطلب مراجعه نمایید : نصب حفاظ شاخ گوزنی

جهت دیدن نمونه کارهای نسل جدید حفاظ روی دیوار مثل حفاظ شاخ گوزنی به مطلب حفاظ ساختمان مراجعه نمایید .

برای دیدن نمونه کارهای حفاظ شاخ گوزنی در تهران  مطلب حفاظ شاخ گوزنی در تهران را مطالعه نمایید.

برای دیدن نمونه کارهای حفاظ شاخ گوزنی در کرج مطلب حفاظ شاخ گوزنی در کرج را مطالعه نمایید.

انواع نرده را میتوانید در مطلب مربوط به انواع نرده  و انواع نرده محفاظ روی دیوار مشاهده نمایید .

برای دیدن لیست مراکز خرید حفاظ شاخ گوزنی به این مطلب مراجعه نمایید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی